Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Janeva ka dhënë leje që t’i kthehet pasaporta Kamçevit 

Prokurorja speciale publike, Katica Janeva i ka dhënë leje që t’i kthehet pasaporta biznesmenit Orce Nikollovit.

“Nuk do të doja të jem avokate e Orce Nikollov në kuptimin e asaj për ta mbrojtur. Menduam se është e nevojshme t’i jepet pasaporta sepse hetimi në pjesën e grumbullimit të dokumenteve financiare është mbledhur dhe po analizohet për momentin”, deklaroi Janeva.

lëndë. “Poenta e PSP-së është që të hetojmë nëse ka elemente korruptuese, para të pista në pjesën e funksionarëve të lartë. Prandaj këtu është i dyshuar edhe Sasho Mijalkov, ndërsa personat tjerë të dyshuar janë ndihmësit e Orce Nikollovit”, theksoi Janeva.

Prokurorja speciale publike theksoi se prokuroria jep vetëm mendim, ndërsa gjykata është ajo e cila sjell vendime për kthimin e pasaportës.

TË FUNDIT