Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Policia e Tetovës arreston 47 vjeçarin, nuk iu bind urdhërit të Policisë

Mbrëmë (2-qershorë) rreth orës 22 e 50 minuta, në rrugën ,,Blagoja Toska,, në Tetovë, është privuar nga liria 47-vjeçari N.U. nga fshati Sedllarcë e Poshtme, i cili ka kundërshtuar të legjitimohet dhe është silluar në mënyrë agresive duke i fyer dhe poshtruar pjestarët e policisë, njofton Gostivari Sot 

N.U. është mbajtur në Stacionin policor Tetovë, për zbardhjen e plotë të rastit. Gostivari Sot 

TË FUNDIT