Nesër Fitër Bajrami, ditë pushimi për gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut

Siç njoftojnë nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, dita e parë e Fitër Bajramit më 4 qershor të vitit 2019 është ditë pushimi për gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale urojnë të gjithë qytetarët festën e Fitër Bajramit, njofton Telegrafi Maqedoni.

Pas katër qershorit, festa shtetërore janë 2 gushti, 8 shtatori, 11 tetori, 23 tetori dhe 8 dhjetori ndërsa për shqiptarët ditë pushimi është edhe 22 nëntori Dita e Alfabetit Shqip.