Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Mjeku shqiptar nga Gostivari doktoroi me notë 10 në Shkup, tani bëhet docent

Pas specializimit në Mjekësinë Interne, SubSpecializimin në lëndën e Hematologjisë në Klinikën e Universitetit të Shkupit, mbrojtjen e Doktoraturës në Universitetin në Shkup me notë mesatare 10, sot Dr. Gazmend Amzai mori Vendimin e ri akaademik DOCENT i Medicinës Interne dhe Hematologjisë në Universitetin “Shën Qirili dhe Metodi” në Shkup.

Ai është ndër mjekët në Universitetin e Shkupit që në moshë më të re ka përparuar në nivele të ndryshme akademike.

 

 

TË FUNDIT