Gostivar, haset një mjet eksplozivi

Më datë 20 maj, rreth orës 11.00, personi F,B. 53-vjeç nga Gostivari, ka paraqitur në lagjen ,,Cigllana,, në Gostivarë, ka vërejtur një mjet eksplodues, njofton Gostivari Sot 

Menjëherë, është dalë në vendin e ngjarjes, ku janë kryer hetimet, dhe është vërtetuar se bëhet fjalë për minë Trombloni (funksionale), të cilën përfaqësusit e Direksionit për mbrojtje dhe shpëtim, për kohë të shkur e kanë ngritur dhe transportuar nga vendi.

Punohet në zbardhjen e rastit kush dhe pse e ka lënë minën në atë vendë. Gostivari Sot