Gostivarasi sulmohet nga dy persona të panjohur

Më datë 16 maj, rreth orës 16.30 minuta, personi T.T. 21-vjeç nga Gostivari, ka paraqitur se duke lëvizur me motoçikletën e tij në rrugën prej fshatit Çegran në drejtim të Çajles, dy persona me motoçikletë, e kanë sulmuar dhe kanë filluar ta rahin me boksë hekuri, dhe me gjësende prej druri duke e rahur në pjesën e kokës dhe trupit ku i kanë shkaktuar edhe lëndime të dukshme trupore, transmeton Gostivari Sot 

Dy orë më vonë, në prezencë të prindërve të tyre, janë privuar nga liria dy minorenët e moshës nën 18-vjeçe nga Çegrani, për shkak të dyshimit të involvimit të mundëshëm në sulmin ndaj T.T.

Janë duke u marur të gjitha masat dhe aktivitetet për zbardhjen e plotë të rastit dhe gjitha detajeve në veçanti. Gostivari Sot