20 vite BDI, ish kreu i PPD: Meqenëse çdoherë i ka fituar zgjedhjet, atëherë BDI ka qenë në rrugë të mbarë

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 30 Maj, 2022 23:30

20 vite BDI, ish kreu i PPD: Meqenëse çdoherë i ka fituar zgjedhjet, atëherë BDI ka qenë në rrugë të mbarë

Kreatorët e mendimit publik, përfshi analistët politik, gazetarët dhe politikanë e ish politikanë, japin vlerësimet e tyre për funksionimi dhe krijimin e politikave nga ana e Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI, në vigjilje të 20 vjetorit të themelimit, transmeton Gostivari Sot

Ish kryetari dhe deputeti i Partisë për Prosperitet Demokratik – PPD, Abduladi Vejseli shprehet që meqenëse BDI çdoherë i ka fituar zgjedhjet, atëherë sigurisht ka qenë në rrugë të mbarë dhe ka pasur përkrahje nga populli shqiptar.

“Bashkimi Demokratik për Integrim ka dhënë rezulultate politike në shtitin tonë, sigurisht duke avancuar çështjet dhe duke promovuar dhe aprovuar të gjitha ato kërkesa që i kanë pasur shqiptarët në Republikën e Maqedonisë së Veriut, në të gjitha lëmitë e jetës. Meqenëse BDI çdoherë i ka fituar zgjedhjet, atëherë sigurisht ka qenë në rrugë të mbarë dhe ka pasur përkrahje nga populli shqiptar. Mendoj që nëse vazhdon dhe trason programën dhe platformën që i ka të shkruara, me siguri do të vazhdon të ketë përkrahje të mëtejme nga shqiptarët e Republikës së Maqedonisë”, deklaron Vejseli. Gostivari Sot

Lexo: 20 vite BDI, gazetarja Duvjak: Kjo parti gjithmonë është një hap përpara

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 30 Maj, 2022 23:30