11 banorë të Gostivarit me gjoba për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 11 Gusht, 2020 11:43

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, për periudhën (10/11.08) për mosmbajtje të maskave mbrojtëse, gjithsej për 63 persona (TE-52 dhe GV-11) janë përgaditur urdhër pagesa kundërvajtëse, në përputhje me nenin 6 të dekretit përkatës qeveritar.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 11 Gusht, 2020 11:43